Waarom een zwangerschapsreportage?

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe het bijzonder het is, om na het lang uitblijven van een zwangerschap deze bijzondere tijd door te mogen maken.

Steeds opnieuw vind ik het bijzonder om de schoonheid van een zwangerschap vast te mogen leggen. De zwangerschap is meestal een van de mooiste en meest emotionele mijlpalen in het leven van een vrouw. Met heel veel liefde zou ik voor jullie een prachtige zwangerschapsreportage maken. De speciale liefde die je ervaart in deze zeer bijzondere tijd verdient het om te worden vast gelegd in prachtige foto’s die jullie voor altijd blijven herinneren aan deze bijzondere periode in jullie leven.

Ik weet zeker dat iedere moeder diep in haar hart liever een aantal prachtige foto’s van haar zwangere zelf zou willen hebben in plaats van een in de spiegel genomen selfie.

Een zwangerschapsreportage vindt meestal plaats tussen de 32-36 weken. Deze reportage maak ik met jullie op een buiten locatie in Apeldoorn. Hier beschik ik over een mooie plek waar van ik zeker weet dat jullie er dol op zullen zijn!

Liever een reportage bij jullie in de buurt? In overleg is alles mogelijk. ( reiskosten in dat geval afhankelijk van de afstand naar de locatie.

Wat trek je aan tijdens een zwangerschapsreportage?


Ik heb eventueel een aantal mooie zwangerschapsjurken in bruikleen.

Willen jullie ook prachtige foto’s om een leven lang te koesteren of zelfs een compleet verhaal van jullie zwangerschapsperiode, boek mij dan ook voor een gender reveal shoot , en / of een newborn lifestyle reportage.

Gender reveal mini
ZwangerschapsreportageBuik tot baby
Gender reveal shoot /
aankondiging zwangerschap
Zwangerschapsreportage
Zwangerschapsreportage
Newborn lifestyle

9 maanden oud mini shoot
30 minuten fotografie1 fotografie4 uur fotografie ( totaal)

Gebruik van speciale jurkenGebruik van speciale jurken
Album 10x 10
4 bladzijde
Mini album 15 x15
12 bladzijde
luxe album 15 x 15
30 bladzijde
met naam van de baby
2 digitale bestanden8 digitale bestanden .30 digitale bestanden
Excl. Reiskosten Excl. Reiskosten Excl. Reiskosten 
€95€175€475