Wie ben ik?

Rachel Bakker van Liefdevol moment. Getrouwd met Remco en samen zijn wij de trotse ouders van onze dochter Jasmine. Geboren in Gouda, verliet ik als kind de stroopwafels ,kaas, en het prachtige Goudse stadhuis om verder op te groeien in Arnhem. Inmiddels wonen wij in Remco’s geboorte dorp Apeldoorn, samen met onze trouwe vriend labradoodle Storm. We zijn blij met Jasmine : een heerlijk actieve, drukke en gezellige dame. Zij is de liefde van ons leven, onze liefste leermeester en sprankelende inspiratie bron.


Fotografie is mijn passie. Ik ben een echt mensen mens. Het fotograferen en het ontmoeten van al die interessante en prachtige mensen en de verhalen die daarbij horen, is mij op het lijf geschreven.


Het mogen vastleggen met mijn camera , van de verbinding en interactie tussen mensen, met de mooie natuur als achtergrond, voelt voor mij als een prachtig geschenk.

Bij liefdevol moment draait het vooral om echt plezier, mooie momenten en echte emoties en verbindingen. Op mijn foto’s zien jullie jezelf terug precies zoals jullie zijn, met daarop duidelijk zichtbaar de liefde die jullie voor elkaar voelen.

Juist omdat ik van mensen hou, heb ik naast mijn werkzaamheden als fotograaf een deeltijd baan in de zorg. Ik vind het heerlijk om voor mensen te zorgen en hen te ontzorgen. Ieder mens heeft met een uniek verhaal.

De keuze voor de fotograaf


Het kiezen van een fotograaf is niet alleen gebaseerd op de daadwerkelijke foto’s, maar ook voor een groot deel op de persoon waarmee jullie het grootste deel van jullie dag zult doorbrengen.

Rachel in een notendop !

Voor mijn favoriete film gaan we een stukje terug in de tijd ‘’dirty dancing’’… op de voet gevolgd door ‘’Grease’’. Als ik jullie dans feest fotografeer, gaan automatisch mijn voetjes van de vloer, maar altijd gewapend met mijn camera als danspartner.
Ik ga helemaal los op de muziek van die foute gouwe ouwe of back to the 90’s.

Je maakt me blij met een heerlijk kopje thee en is het gezellig dan gaat er een glaasje Amaretto er ook wel in 😉 ! Ik ga nooit voor middernacht naar bed en praat vijf kwartier in een uur. Kan genieten van een huis vol gezelligheid. Ik lijk het meeste op het Disney figuur Olaf , lekker rond en hou van ‘’Warme Knuffels’’. Wil ik relaxen dan doe ik dat het liefst met hete douche met Rituals. Netflix is mijn vriend, maar het aller gelukkigst ben ik met mijn familie en vrienden om me heen.

Liefs, Rachel

Vrouw.nl – Telegraaf

Michella: Met bruiden met een maatje meer is niet mis