De love shoot: een herinnering voor het leven.

Een love shoot zegt meer dan duizend woorden.

Een mooie fotoreportage waarin jullie samen stil staan bij jullie liefde , samen plezier maken en heerlijk genieten.

Mannen

Het zijn toch vaak de mannen, die mee gesleept worden naar deze reportage. Dikwijls hoor ik deze zin: ” Ik heb een hekel aan het maken van foto’s, maar zij wilde het graag”. Zijn we eenmaal bezig met de love shoot dan verdwijnt de tegenzin als sneeuw voor de zon. Na afloop hoor ik dan ook vaak: ‘’Een reportage zoals deze heb ik nooit eerder mee gemaakt. Dit was leuk!”

Mijn werkwijze

Op een ongedwongen en speelse manier gaan jullie samen op een liefdevolle reis, terwijl ik jullie emoties vastleg. Tijdens de love shoot zorg ik er voor dat jullie meer aandacht voor elkaar hebben dan voor de camera.

Spontaan, humor , liefde en een echte glimlach zijn kern woorden die passen bij deze reportage.


Pre-wedding shoot

Willen jullie een pre wedding shoot? Een pre wedding shoot geeft ons de kans elkaar te leren kennen en alvast een mooie band op te bouwen. Daardoor wordt het voor makkelijker om je bij mij op je gemak te voelen op jullie trouwdag. Dit doordat jullie mij en mijn werkwijze al leerden kennen.

De pre-wedding shoot is een enorm positieve ervaring voor al mijn stellen. Het helpt hen om echt ontspannen voor de camera te staan en zichzelf te zijn.

Liefdevol Liefdevol moment
Een 1 – 1,5 uur durende reportage Een 1 – 1,5 uur durende reportage
Mini album 15 x15
12 bladzijde
Luxe album 15 x15
30 bladzijde
8 digitale bestanden verzonden via Wetransfer. 20 digitale bestanden verzonden via Wetransfer.
€175 €325

Reportage op locatie (verder dan 10 km vanaf postcode 7331 komt er een toeslag per gereden km 0,21 eurocent)

Rachel heeft op professionele wijze zowel onze loveshoot als trouwreportage verzorgd. Als mens is ze betrokken, warm, flexibel en gezellig. Als fotografe stelt ze je op je gemak, heeft ze aandacht voor jouw wensen en details. Niet onbelangrijk, haar foto’s zien er ook nog eens geweldig uit!

Michella van Geest