Waarom een bloesem sessie?

Bloesem is echt z’n woord waarin je bij de uitspraak vanzelf de lente hoort.

Ik vind het ieder jaar opnieuw een magisch moment als de eerste tekenen van de lente zich aankondigen. De krokussen ontluiken vol trots in al hun kleur en fleur en langzaam maar zeker verdwijnen de kale takken en krijgen de bomen weer een mooi groen waasje.

De lente is echt mijn favoriete seizoen!

Als er eenmaal kleur aan de bomen is en de warmte van de zon op onze gezichten schijnt dan lijken de mensen en de wereld om ons heen een stuk vrolijker.

De lente , het seizoen met al zijn bloemenpracht. De bloesems zijn mijn favoriet. Daarom verzorg ik , na het succes van vorig jaar weer een mini lente foto shoot op een mooie locatie.

Voor wie is de shoot geschikt?

Deze lente shoots zijn leuk voor een gezin , zwangerschap , love shoot of een outdoor newborn lifestyle shoot. Vorig jaar fotografeerde ik zelfs een huwelijksaanzoek, ook dat is mogelijk in overleg.

Bloesem- lente sessie

25 minuten

3 digitale bestanden

Online galerij met jullie foto’s

Pak nu je earlybird ticket t/m 10-02-2024

€55

( Daarna €75 )

Zo werkt het :

-De 2024 lente mini shoots kunnen geboekt worden vanaf vandaag.

-Naar verwachting zullen de kersenbomen bloeien in de periode van 20 april en rond 11 mei verwacht ik dat de appelbomen bloeien. Mijn bloesem spionnen houden alle ontwikkelingen in de bongerds goed in de gaten.

-Willen jullie gefotografeerd worden bij de kersen bloesem, boek mij dan in het weekend van 20 en 21 april. Gaat jullie voorkeur uit naar een shoot in een appelboomgaard, boek mij dan in het weekend van 11 en 12 mei.

-De natuur is onvoorspelbaar is de bloesem er nog niet op deze datum zetten we de shoot om naar een lente shoot op een andere mooie locatie.

– Locaties van de kersenbloesem is rondom Arnhem en de locatie van de appelbloesem rond Apeldoorn.

-Voor een bloesem – lente sessie is een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar. 6 plekken per dag!

-Willen jullie reserveren? Klik op reserveer mijn plek.

.