Boudior sessie is het perfecte jubileum cadeau voor u partner, het perfecte huwelijksgeschenk voor uw aanstaande man of gewoon een geschenk voor uzelf.

Wil jij je partner verrassen met prachtige (sexy) foto’s? Of gewoon mooie elegante foto’s van jezelf? Bij een boudoir fotoshoot zorgen we ervoor dat we prachtige poses kiezen waarin jou lichaam het mooiste naar voren komt.


Samen gaan we voor verschillende poses ,setting en kleding setjes zodat jij een hele mooie afwisselende serie van verschillende foto’s krijgt. Zowel in kleur als in zwart-wit.

Hoe gaan we te werk

Elke stap doen we in overleg. Samen gaan we op zoek naar pose’s waarbij jij het mooiste uitkomt en waar jij je comfortabel bij voelt. Ik zal je begeleiden zo dat je de mooiste resultaten krijgt en samen bewaken we je grenzen.

Locatie
De reportage is in jou vertrouwde setting bij jullie thuis, maar ook op een locatie van jouw keuze zoals bijvoorbeeld een hotel. (gelijk heerlijk een nacht ertussen uit). De reportage is altijd op de locatie van jou keuze, een plek waar jij je comfortabel voelt. Helaas heb ik op dit moment zelf geen studio ruimte voor boudior maar is er wel de mogelijkheid deze te huren bij collega’s of fotoshoot locaties.

Die drempel

Een boudior sessie is een hele stap om te nemen. Je stelt je kwetsbaar op met alleen het dragen van lingerie. Door mijn jaren ervaring in de zorg, ben ik gewend met mensen te werken die op hun kwetsbaarste zijn. Hierdoor voel ik mij totaal comfortabel bij het naakt – in lingerie zijn van de mensen om me heen.
Ik nodig je uit je totaal ontspannen te voelen in mijn aanwezigheid.
Ik zal er alles aan doen om je op uw gemak te stellen.

Zie je er tegen op maar stiekem wil je graag, kom eerst eens vrijblijvend langs voor een kopje koffie.


onwijs fijn, het raakt me.❤️
Zo dankbaar dat we dit samen mochten doen.
Mooi die overwinning. Je bent zn mooi mens.

Deniz

Investering

Boudior Standaard Boudior luxe
1 – 1,5 uur durende reportage 1 – 1,5 uur durende reportage
8 digitale bestanden 20 digitale bestanden
Mini album 15 x 15 met 12 bladzijdeLuxe album 15 x15 met 30 bladzijde
€175€325
Elke reportage verdiend een album. Zo kan je keer op keer genieten van deze bijzondere reportage.
Het album dat standaard bij deze reportage is een album met een fluweelzachte omslag.