Ik houd van fotografie. Ik houd van mensen. Ik ben dol op het fotograferen en het ontmoeten van alle interessante en prachtige mensen en de verhalen die daarbij horen.


Ik wordt blij van het fotograferen in daglicht met de natuur als prachtige setting maar vooral van het vastleggen van echte banden.

In mijn fotografie draait het vooral om echte plezier, echte momenten en echte emoties en echte verbindingen. Op de foto precies zoals jullie zijn met de liefde die jullie voor elkaar hebben.


Ik ben Rachel (op deze naam zijn vele variante maar je spreek uit als als de actrice in de serie Friends ). Geboren in Gouda maar ik verliet de stroopwafels ,kaas, en het prachtige Goudse stadhuis om mijn jeugd op te groeien in Arnhem.

Met mijn lieve man Remco en onze dochter Jasmine woon ik inmiddels in zijn geboorte dorp Apeldoorn. We zijn dankbaar voor Jasmine een heerlijk actieve, drukke en gezellige dame. Zei is de liefde van me leven,mijn grootste leermeester en inspiratie bron.

last but not least hebben we nog onze trouwe vriend Storm. Onze gezellig blonde mini labradoodle die dikwijls naast me zit of mijn voeten warm houd terwijl ik de reportages bewerk.

Al twee huizen op rij heb ik de grootste kamer in gepikt en daar mijn werkplek gecreëerd. Hoe wel ik voornamelijk buiten fotografeer noemen we het ‘’ de studio’’

Zoals ik al eerder aangaf ik hou van mensen en daarom werk in deel van mij tijd in de zorg, ik vind het heerlijk om voor mensen te zorgen en te ontzorgen. Ieder mens met een uniek verhaal.
Het kiezen van een trouwfotograaf is niet alleen gebaseerd op de daadwerkelijke foto’s, maar ook een beetje op de persoonlijkheid waarmee u het grootste deel van uw dag zult doorbrengen nou hier kom ik in een notendop !

Voor mijn favoriete film gaan we een stukje terug in de tijd ‘’dirty dancing’’… op de voet gevolgd door ‘’Grease’’. Je begrijpt wel, fotografeer ik jullie dansfeest. Gaan automatisch mijn voetjes van de vloer maar natuurlijk gewapend met mijn camera als danspartner.
Wil je me los zien gaan, dj speel die foute gouwe ouwe of ga back to the 90’s

Je maakt me blij met een heerlijk kopje thee …is het gezellig dan en een glas ( vol ) Amaretto 😉 ! . Ik ga nooit voor middernacht naar bed . Ik praat driekwartier in een uur. Kan genieten van een huis vol gezelligheid. Ik lijk het meeste op het Disney figuur Olaf , lekker rond en ik hou van ‘’Warme Knuffels’’. Wil ik relaxen dan het liefste hete douche met ritual. Netflix is mijn vriend maar het aller gelukkigste ben ik mijn familie en vrienden om me heen.

Liefs, Rachel

Vrouw.nl – Telegraaf

Michella: Met bruiden met een maatje meer is niet mis