Een love shoot is niet zomaar even een moment samen op de foto. Glimlachen met je beste reclame lach of statig op de foto en we nemen weer afscheid. NEE zeker niet! Ik heet niks voor niks Liefdevol Moment.


Een love shoot is samen een moment om stil staan , een moment van samen plezier maken, een moment van betekenis.


Het zijn toch vaak de mannen, die mee gesleept worden naar deze reportage. Dikwijls hoor ik dezelfde zin. ‘Heb een hekel aan het maken van foto’s maar zei wou het graag” van te voren hebben ze vaak geen zin maar achteraf hoor ik. ‘’Een reportage zoals deze heb ik nooit eerder mee gemaakt. Dit was leuk!’

Hoe gaat het dan in zijn werk? Op een ongedwongen en speelse manier gaan jullie samen op een liefdevolle reis terwijl ik jullie emoties vastleg en zodat jullie vooral met elkaar bezig zijn en niet met de camera. Spontaan, humor , liefde en een echte glimlach dat zijn kern woorden die passen bij deze reportage.


Wil je een pre-wedding shoot, leuk! het geeft ons de kans om elkaar te ontmoeten en die mooie band op te bouwen die het voor jullie gemakkelijk maakt om je op je gemak te voelen bij mij en jezelf te zijn op de trouwdag. De pre-wedding shoot is een enorm positieve ervaring voor al mijn stellen en helpt hen echt om te ontspannen voor de camera en ‘zichzelf’ te zijn.

MomentLiefdevolLiefdevol moment
Een 1 – 1,5 uur durende reportage Een 1 – 1,5 uur durende reportage Een 1 – 1,5 uur durende reportage
Mini album 15 x15
12 bladzijde
Mini album 15 x15
12 bladzijde
Luxe album 15 x15
30 bladzijde
3 digitale bestanden verzonden via Wetransfer. 8 digitale bestanden verzonden via Wetransfer. 20 digitale bestanden verzonden via Wetransfer.
€125 €175 €325

Reportage op locatie (verder dan 10 km vanaf postcode 7331 komt er een toeslag per gereden km 0,21 eurocent)

Rachel heeft op professionele wijze zowel onze loveshoot als trouwreportage verzorgd. Als mens is ze betrokken, warm, flexibel en gezellig. Als fotografe stelt ze je op je gemak, heeft ze aandacht voor jouw wensen en details. Niet onbelangrijk, haar foto’s zien er ook nog eens geweldig uit!

Michella van Geest