Waarom een bloesem shoot?

Bloesem is echt z’n woord waarin je bij de uitspraak vanzelf de lente hoort.

Ik vind het ieder jaar opnieuw een magisch moment als de eerste tekenen van de lente zich aankondigen. De krokussen ontluiken vol trots in al hun kleur en fleur en langzaam maar zeker verdwijnen de kale takken en krijgen de bomen weer een mooi groen waasje.

De lente is echt mijn favoriete seizoen!

Als er eenmaal kleur aan de bomen is en de warmte van de zon op onze gezichten schijnt dan lijken de mensen en de wereld om ons heen een stuk vrolijker.

De lente , het seizoen met al zijn bloemenpracht. De bloesems zijn mijn favoriet. Daarom verzorg ik , na het succes van vorig jaar weer een mini lente foto shoot op een mooie locatie.

Voor wie is de shoot geschikt?

Deze lente shoots zijn leuk voor een gezin , zwangerschap , love shoot of een outdoor newborn lifestyle shoot. Vorig jaar fotografeerde ik zelfs een huwelijksaanzoek, ook dat is mogelijk in overleg.

Mini Bloesem Shoot

20 minuten

3 digitale bestanden

Online galerij met jullie foto’s

1 Print 20 x 30

€65

Zo werkt het :

-De 2022 lente mini shoots kunnen geboekt worden vanaf vandaag.

-Naar verwachting zullen de kersenbomen bloeien in de periode van 16 en 17 april en rond 7 en 8 mei verwachting ik dat de appelbomen bloeien.

-Willen jullie gefotografeerd worden bij de kersen bloesem, boek mij dan in het weekend van 16 en 17 april. Gaat jullie voorkeur uit naar een shoot in een appelboomgaard, boek mij dan in het weekend van 7 en 8 mei.

-Wanneer de bloesem er nog niet is, zetten we de shoot in overleg om naar een lente shoot op een andere mooie locatie.

-Beide locaties zijn rondom Arnhem.

-Voor een bloesem – lente sessie is een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar.

-Willen jullie reserveren? Klik op reserveer mijn plek.

.